Op 20 november 2017 was ik te gast bij het radioprogramma 'In de platenkast van...' van Salto Radio Amsterdam, gepresenteerd door Pieter Tinbergen. Het werd een mooi gesprek, dat van kwantummechanica tot Jezus ging en van Doornroosje tot Spinoza. En nog zo veel meer...
Ik nam muziek mee van Billy Joel, Kirtana, Noa en Klaatu. 
Het gesprek is binnenkort hier te beluisteren:


Pieter Tinbergen tijdens de uitzending:


Na een aantal heel mooie gesprekken met Sabine Droogleever Fortuyn, schreef zij dit prachtige artikel over holistische advocatuur voor het advocatenblad.

Advocatenblad, september 2017

 Op 25 september 2016 hield ik een rondetafelgesprek in het Schrijverscaf√© van het festival Hembrug Happening over mijn boek 'Recht uit het hart'. De hoge opkomst, inclusief veel Syriers, maakte het tot een heel bijzondere gebeurtenis.

Ahmad: 'Your words touches the soul'.Op 18 januari 2012 was ik bij Amsterdam FM in het programma 'De wachtkamer'. Met interviewer Mr. Francois Engers sprak ik over de onderwerpen die in mijn boek 'Recht uit het hart' aan de orde komen.
Voor Marketing Zaanstreek maakte ik in 2012 twee filmpjes.

Over het boek 'Recht uit het hart':

Noord-Hollands dagblad, vrijdag 28 september 2012


Recensie in Bulletineke Justitia, Universiteit Nijmegen


Recensie in Fiat Justitia, Universiteit RotterdamRecensie in SecJure, Universiteit TilburgMijn eerste opiniestuk, 1 mei 1985 :-)

Typhoon, 24 april 1985